Wednesday, April 6, 2011

'Cute' la awak ni!

Dengan Nama Allah y Maha Pemurah lagi Maha Pengasih




Elly bangun tidur. Terus ke meja study. On laptop.

Password : ******
~~~~~~~~
Welcome
Cursor di arah ke YouCam.



nak snap pic dulu la. Muka baru bangun tidor..yeeaaahh!!
Klik..klik..klik…
Save in…’aku cute’ folder.

Cursor di arah ke Celcom..double click! Connect…
“Yes! Dapat pun connect. Ingatkan dah terminate..hehe”


email                                              password
 aku_cute@yehaa.combact            ******

upload photo
create album : buchuk baru bangun tdo!ngee~
location : -

da settle da upload..yes!

Muhd Khairy likes your photo
Boboy commented on your photo
Haziq, haikal, boboy  and 26 others friends commented on your photo.

Giler banyak..hehe baru je letak kot

Boboy : awk ni cute sgt la..mcm amoy!
Khairi : cun abis~
Haziq : sgt comel la dia br bngun tdo..alolo~

Elly : eh..xla..mne ade..trime kasih..xcute pun…

1 message received
Opening……
Unknown :
wah..cantik gambar. Awak ni memang suka tayang muka kat orang ke? Tahu la muka tu cantik tapi tak perlu lah nak tayang sangat der. Jaga la muka tu untuk suami. Kalau setakat 2 3 gambar ok jugak tapi kalau dah bangun tidur pun awak nak bagi tunjuk kat orang, koyak la macam ni..koyak iman kaum adam weh…nak bertanggungjawab ke kalau iman lelaki koyak disebabkan awak?? Saya tengok gambar awak yang da lama bangun tidur pun macam baru bangun tidur je sebab tak bertudung. Setahu saya orang baru bangun tidur, tak bertudung. Lagipun dress up awak gempak sangat la…baju mahal tapi kain sikit. Duit dah banyak keluar beli baju, tapi ketat-ketat jugak. Saya yang tengok ni pun dapat rasa sempit dada pakai baju macam tu. Bukan sengaja nak tengok, dah korang tunjuk, susah la saya & lelaki lain nak jaga pandangan. Tolonglah kasihankan ktorang ni. Ni yang saya nak tanya sangat ni..gambar awak yang lain mata semua hitam2 dek celak, bibir merah dek lipstick memang macam anak patung la. Rajin pulak korang make-up macam tu kan?hehe agak-agak antara pakai make-up dengan berwudhuk, mana lebih cepat & senang? K la..saya tahu awak tahu y awak sendiri TAHU y awak tengah mendedahkan aurat awak pada orang yang tak sepatutnya. Janganlah jadi perosak iman kami. Terima kasih luangkan masa..salam =)  

Logout

Wallahu'alam~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...